Friday, April 17, 2009

Kevad, lapsed, naer....

Nagu sai juba öeldud on suured tellimused tulemas näitamisele, kuna käes on pulmade aeg ja koolide/lasteaedade lõpetamine.
See 3 tassist koosnev komplekt on kingiks Sipsikute lasteaiale ja Liblikate rühma õpetajatele :) Tegemist on hästi suurte kruusidega.
Aga see....see on minu ühe lemmik kliendi järjekordne tellimus, 10 tassi lastele, millel pidi olema ranna teema: meri, päike, liiv, laev, jne Mõtlesin siis natukene ja selline on siis minupoolne nägemus soovitust. Kõik on ühtemoodi sest tellija ei tahtnud, et lapsed hakkas vaatama et sul on selline asi peal ja mul teine, seega pealt näha ühte moodi aga tegelt täiesti erinevad liivalossid ja asjad peal :)
Kuna tellijale väga hakkas meeldima see pilt, et see pidavat täpselt kehastama tema soovi, siis hakkas ta uuriima, et kas ma tegin mingi pildi järgi või mis moodi, et ta unistab ammu kuhugi soojale maale mereranda puhkama minemisest. Mõtlesin natukene ja tegin täna hommikul talle kingiks siis samasuguse maali :)
Helen pildil demonstreerib kui suur see pilt on ;)
Paari päeva pärast näitan mitu köitmistellimust.
Nüüd aga tööle tagasi, sest homme on mõlemal lapsel mul sünnipäev ja piiga ristimine pühapäeval, see tähendab seda, et emme hakkab laupäeva öösel kleiti õmblema :P
Posted by Picasa

9 comments:

  1. Oh sa poiss! See maal on nii mõnusa meeleoluga- rõõmus, soe ja nii värskete värvidega. :)

    ReplyDelete
  2. sellist maali oleks kõigile seina peale vaja- nii palju soojust :) hästi postiivne :)kalli.

    ReplyDelete
  3. nned sipsikud on nii nunnud :)))) olen ise nii lapsemeelne ja mulle nii meeldivad sellised asjad :) ja muidugi see maal, tõesti, kui see oleks seinal, siis ilmselt stressi vist ei tekikski :)

    ReplyDelete
  4. No supper lihtsalt ;) Sinu kaunistatud tassid on kõik võrratud. See sinu nägemus merest, päikesest, liivast, laevast jne. on parim :D Ikka peab üllatusmoment ka ju olema. Ja need värvid, kas need on tegelikkusest ka nii ilusad ja säravad?

    ReplyDelete
  5. Mina nägis seda maali elusuuruses:)) Võin kinnitada, värvid ongi täpselt nii säravad ja pildist õhkub soojust ja merelõnhna - ausalt ka.
    Jaanika.

    ReplyDelete
  6. Oi Jaanika, kus sa seda nägid? ;)

    ReplyDelete
  7. Omanik ise näitas ja oli väga uhke asja üle! Tegemist on minu sõbrantsiga, mina teid kokku viisin:))
    Jaanika

    ReplyDelete
  8. Vaata kui lahe :D aitähh siis sulle ja tõesti loodetavasti Irenile see meeldib :D

    ReplyDelete