Sunday, April 26, 2009

Albumid

Nagu sai juba eile hoiatatud, siis tuleb 2 pöeva järjest köitmist. Need kaks asja on kingitused. Esimene on siis õpilaste poolt oma õpetajale mälestuseks neist. A4 fotoalbum, mille kaaned on kaetud lapitehnikas riidega (ise õmblesin ja andis alles õmmelda ;)), sisuks on hulgi igasuguseid paksemaid värvilisi lehti. Kuna tegemist on albumiga, mida hakkavad lapsed ise tekstide ja fotodega täitma siis tegin tema nö kaanele ulatuva lapa, et hoida kindlalt kinni sisu, lapa kinnitub tänu takkiaribale.Igastahes sooviti rõõmsameelset ja lapsikut ja loodan, et täitsin ka selle soovi :)

See hästi lihtne ja valge on kingituseks ühele pea abielluvale noorpaarile. Tegemist on 21x22cm suurusega fotoalbumiga, kaaned on kaetud ühe jube mõnusa valge kangaga ja nagu soovi oli siis peale natukene valget pitsi :) Paelad jätsin lahtiseks, sest tellija sooviks oli sinna panna pruudi ehetele minevad pärlid. Sisuks on hästi tugevad valged paberid. Pitsile kleepisin natukene ilu andimiseks sisse hästi tillukesed hõbedased kivikesed.

Varsti valmivad viimased pildi kahest ülisuures pulma tellimusest ja ikka ja jälle köitmise vallas :DTeatan siia ka, et Roosi Äris Tartus on mind terve mai kuu näha siiberdamas ringi erinevatel kursustel, loodetavasti toovad vaheldust ehetele ja siidisallidele ;)Huvilised saavad täpsemat infothttp://vikimeisterdab.edicypages.com/uritusedAga nüüd edasi maalima seltsimehed ;)
Posted by Picasa

2 comments:

  1. Ohh ja kus nüüd tulevad alles mõnusad kursused järjest, just nüüd kui mind enam seal ei ole. Aga jõudu Sulle kursusteks!

    ReplyDelete
  2. See album on elusuuruses veel ilusam kui ma oskasin loota. Suured tänud Sulle Vikike selle eest. (mul kannatus katkes ja ma pruudile näitasin ka juba pilti sellest albumist, ta oli nii liigutatud et pisar tuli silmanurka :))

    ReplyDelete