Monday, April 27, 2009

Hõissa pulmad....

Selline vaade oli eile hommikul minu laua nurgal ;)

Minu suureks rõõmuks on tulemas pulmahooaeg ja saan osa võtta tänu nendele tellimustele natukenegi sellest tähtsast üritusest:)
Kuna ma ei ole oma elus veel ühessegi pulma saanud.
Aga siis lubatud 2 suurt tellimust.
Esimene tellimus on Maritile, kes tellis 2 fotoalbumit ja külalisteraamatu, stiilina oli tal kohe kindel soov, tahtis samasugust nagu orginalis minu esinene pulmaalbum
Külalisteraamat on formaadis A5 ja fotoalbumid telliti ka samas mõõdus, kuid tegin suuremad, suuruses 21x22cm, et igat pidi 10x15cm foto mahuks sisse :) Kaanele tellis valge riide ja see on sama hea tugev riie nagu eelneva postituse pulmaalbumil. Kaanel on pehme tasapinnalt kõrgemal asetsev süda, mille äärde olen pununud paberist roosid ja keskele siis kleepisin nimed.
See aga on väike eriline tellimus :D
Minu kodukandi tüdruk Kadri kelle elule siin Tartus olen pikalt juba kaasa elanud ja nüüd on mul suur au teha talle pulmadeks samasuguse sisuga tellimus, 2 fotoalbumit ja külalisteraamat. Temal oli kindel soov, et tahab rahvuslikus teemas ja kohe liikus mul mõte, mis ammu kripeldas, et rahvariide seelik ;) Peale pikka sellikuriide otsimist sattusin ma ühe lemmiku peale, see on Rakvere seelikutriip (minu suurim lemmik on Äksi oma)...eks ta ole natukene harjumatult sinakas. Aga riideks on siis paksema koega naturaalne linane ja mõnus puuvillane valge pits.

Samamoodi nagu ka eelmine tellimus on külalisteraamat A5 ja fotoalbumid 21x22cm.

Igastahes minu poolt megasuured kallid teile ja palju õnne ja edu nii suure ja tähtsa sündmuse puhul!
Posted by Picasa

8 comments:

  1. Oehhh, me oleme sõnatud. Pisipiiga saadab ka kiitva kiljumise su poole.

    ReplyDelete
  2. Viki sa võid kindel olla, et kui keegi ükskord julgeb minu ära võtta lapse, kehva kokkamisoskuse ja mõningase hajameelsuse kiuste, siis ma olen raudselt sinu ukse taga kutseid lunimas :)

    ReplyDelete
  3. Tõesti väga uhked albumid. Oleks ma 8 aastat tagasi selle peale tulnud, et selline variant on olemas ..../Siilipopp/

    ReplyDelete
  4. Ah, kui palju ilusaid albumeid! :)
    ... ja Sinu laps lippas tõesti talvel ringi minu lapse Lennega..., kuidas see mul meelest läks!;) ;)

    Sirtsuk

    ReplyDelete
  5. mul on üks tellitud ja jäin väga rahule, varsti tulen teise albumi palvega kintsu kriipima :) soovitan kõigile, kel midagi nii tähtsat tulemas :) Muahh!

    ReplyDelete
  6. Oooo, kui ilusad... Kõige esimene pilt on minu arvates jube armas!

    ReplyDelete
  7. Võrratult armsad ja nii võrratult kenad:)

    ReplyDelete