Tuesday, April 14, 2009

4 näidet

Eile sai siis läbi minu köitmiste ralli, kurb aga vast tuleb veel võimalusi, siinkohal suur tänu tublidele Valga naistele, kes seda soovisid õppida :) Ja mõned pildid ka teile http://picasaweb.google.com/virgylia/KoitmineValga
Kõikidel nendel köitmisõpetustel oli minuga kaasas erinevaid lihtsaid märkmikke ja albumeid, et näidata, kuidas saab kõike vana ärakasutades teha midagi uut, millisied materjale saab kokku panna ja stiile mida kasutada. Pluss olid paljutel toodud näitema mitmed köitmisviisid ja eksimused mida vältida. Mõned raamatud rändasid pool Eestit minuga läbi, teiste rännutee jäi lühemaks.
Aga viimased tehtud näidised näitan ka augutäiteks siia.
Teksaseelikust A6 märkmik, eeskaanel on täitsa kasutatav tasku ;)
Üks minu lemmikuid, Raplast saadud must vasikanahk ja üks ilus sametriie laste kleidist, formaat A5
Suur A4 album sees värvilised lehed. Kaanel dekoratiivne paber pärlitega, must pits ja must kunstnahk (aga oioi kui pehme kunst nahk ;) ).
Ja teine minu suuuuur lemmik :D
Suurem kui A5 formaadis kolalste lehtedega märkmik, mille kaaned on tehtud samast mustast vasikanahast ja kaanel on süvendis minu enda eelmise talve foto härmas lehest :)
See märkmik on niiiii mõnusalt pehme käes :P
Eelmine nädal läksin ma hulluks oma blogiga, tekitasin teemasi iga päev juba, seekord on väiek vaikus ja siis taban jälle pommiga, mul on mitu ülisuurt tellimust käsil, mille mõõtmed on suured :)
Seega tegudele seltsimehed!
Posted by Picasa

6 comments:

  1. See viimane on ka minu SUUR lemmik.
    Võib-olla on asi kollases või pildis või kaantes, mida tahaks kohe katsuda.... ei tea, aga kõik kokku paistab nii mõnus.

    ReplyDelete
  2. Oi kui armsad! On mõnele ikka annet antud :)

    ReplyDelete
  3. See tõesti nagu pomm :D Nii palju ilusaid köitmistöid. See viimane on tõesti ka minu lemmik ;)
    Jääme siis suure-suure huviga sinu suuremõõtmelisi töid ;)

    ReplyDelete
  4. leheke leheke! see lehekesega on nii hüpersupermegagiga nunnu :) tõesti :)kallipai daragaja, jõudu!

    ReplyDelete
  5. Ma otsin sõbrapäevaks A4 suuruses fotoalbumit, kus on lihtsalt vabad lehed, mitte fotode jaoks kiletaskud. Uskumatult raske on poest selliseid vanaaegseid leida. Mis on sinu A4 suuruses fotoalbumi hinnaks?

    ReplyDelete