Tuesday, March 3, 2009

Pluusid, pluusid, pluusid....

Oi, ma sattusin eile sellisele soonele, mul valmis 4 pluusi ja põll...hull eksju ;)
Sain poest suure koguse soodsalt kvaliteetseid laste pluuse ja noh, peale vaadates, tuli kohe idee ja hakkasingi pihta :) Kõike emad, kes lastele joonistavad vahel paberile asju panevad oma idee tööle ja sodivad vastavalt tellimusele midagi, sama ka siin, mulle hullult meeldib katsetada neid vorme ja luua fantaasialoomi, need kaks siin näevad välja nagu ufod :D

Kuna lähenemas on aasta üks tähtsaim püha, ehk siis emadepäev :D
Mina olen vaikselt hakanud juba valmistuma selleks ja maalin juba vaikselt pluuse ja nõusi ja köidan ;)  Need kaks järgnevat on emadele siis mõeldud.

Ülekõige maalimas meeldib mulle minu hetkeline vabakunstniku töö, nende tellimuste tegemine, sest te ei kujuta ettegi kui lahedaid tellimusi ma saan. Tuleb kiri jus seletatakse lahti oma soov, et kellele, mida ja millist :D aga see südamilikus ja rõõm, mis kirjas õhkub on fantastiline. 
Eriliselt meeldib mulle teha asju lasteaedadele ja õpetajatele, sest minule tundub tähtis ka meeles pidada neid inimesi, kes kasvatavad ja harivad meie lapsi, kui meie tööd rügame. See konkreetne all nähtav töö valmis täna öösel, telliti ühele Tartu lasteaia rühma kasvtaatele ja söögitädile 3 põlle, kuna neil on nüüd järjest sünnipäevad tulemas ja lapsevanemad tellisid minult põlled kingiks, esimene põll on siis teile siin näha. Joonistasin rühma pildi järgi, kõik lapsed ja üritasin teha ka suht sarnased, kuigi jah nad ju muutuvad pidevalt ;)

Et siis selline suur ja mahukas töö, tundide viisi maalimist :D
(NB: pluusid on kodukal müügiks ka ;) )

Kohtume jälle :D

3 comments:

  1. Ooh, kui keegi mulle sellise särgi emadepäevaks kingiks, siis oleksin ikka sillas. :D
    Mul on väga hea meel, et sa nõnda tegutsed. :)

    ReplyDelete
  2. Oh jälle sul vahvad tegemised.Eriti meeldib mulle seekordses postis see esimene ufokas.

    ReplyDelete
  3. Ma jumaldan su joonistusi ja ka albumeid :)
    Kas sa õpipoisiks ka võtad? ja kuhu sa üldse oled kadunud.

    ReplyDelete