Friday, January 23, 2009

Rõõmu lastele

Ma jään tänasest õhtust jälle ilma netita ja määramata ajaks, ongi hea, sabb tähelepanu ja mõtted muudelt eluhävitavatelt asjadelt ära ja suunata need kõik käsitööle. Olenemata it-st lahkumisest, olen saanud suure hulga tellimusi juba ja tänan, tundub, et koduleht hakkab tuure võtma :)

Tahtsin öelda selle "kaotsi läinud" postituse suhtes seda, ei ole mõtet mind enam ähvardada avaliku alandamisega, arvan, et te tegite seda juba piisavalt! See siin on minu mitte it sisene blogi ja siin on minul sõnaõigus nutta ja rõõmustada!
Kurb lihtsalt, et ma ise ka ei näinud juba 2 aastat tagasi seda nö kahepalgelisust milles mind süüdistatakse. Ja Sapsi...kas on mõtet otsida kontakti inimestega,kes ise selle lõhkusid ;)
Aga õues on mega, homme kelgutama ja mul on mitu ülisuurt tellimust käsil , seega tegevudt jätgub :)
Posted by Picasa

3 comments:

  1. võin vaid soovitada aga oma otsused/valikud teed ise. ei heida midagi ette ega pane pahaks :)
    sõbrana võtan sind sellisena nagu oled :)
    joonistused on armsad!
    jään huviga neid tellimusi ootama :P

    ReplyDelete
  2. ma pole küll eriti kursis mille kõigega sind välja on vihastatud, aga pea püsti ja selg sirgu! Päikest sulle!

    ReplyDelete
  3. Oh jummel, kas jälle see nõme laimamine ja kiusamine seal Isetegijas või? Kirjuta mulle kasvõi meili peale!!!! See on nii tore kui sul nii palju tellimusi on ! Mul jälle vastupidi mitte kui midagit ja just nüüd kuii raha oleks väga vaja! :( Sulle aga tugevat närvi ja jõudu oma töödes!
    Kikuliis

    ReplyDelete