Tuesday, January 27, 2009

Hakkab tulema...

Viimasel ajal on tuju kurb, olen nii üksi jäetud, aga eks seda oligi oodata, loodame,et kõik see on millegi uue algus :)
Õnneks tujule olenemata on käsitöötuju säilinud ja püsib kõrgel, varukast tuleb lisaks maja ehitusele ja mitmekülgset käsitööd.
See siin on ühe tubli emme tellimus oma lapse sünnipäevaks, alguses soovis ta hiiri, tegin kaks prooviks ja siis soovisid südameid või koos loomadega, lasid minu otsustada ja selline siis tulemus. 30 medaljoni südametega ja ka loomad lisaks :) Tellijale hullult meeldis ja lapsed saavad üllatuse sünnipäevaks. Kuna emal oli kindel soov, et medalid võiks olla nö looduslikumat vormi, siis on need tehtud puust, mida mu musi mees lõikas ja lihvis, mina siis tegin oma mega puuriga augud ja maalisin :) Tõeline koostöö :D
Need on tegelt vanad tööd, näitamata jõuludest, nad olid käsitöö näitus-müügil :)

Ja maailma parimale Karatiinale tema ilusale uuele roosale särgile väikesed sõbrad.
Kodukal läheb väga hästi, vastukajad on head ja tellimusi tuleb, eks võiks olla rohkem või kui aus olla siis stabiilsemalt, aga saame hakkama, hetkel kulubgi kogu energia minul maja ehitusele, pereelule ja käsitööle :)

Päikest!
Posted by Picasa

Friday, January 23, 2009

Rõõmu lastele

Ma jään tänasest õhtust jälle ilma netita ja määramata ajaks, ongi hea, sabb tähelepanu ja mõtted muudelt eluhävitavatelt asjadelt ära ja suunata need kõik käsitööle. Olenemata it-st lahkumisest, olen saanud suure hulga tellimusi juba ja tänan, tundub, et koduleht hakkab tuure võtma :)

Tahtsin öelda selle "kaotsi läinud" postituse suhtes seda, ei ole mõtet mind enam ähvardada avaliku alandamisega, arvan, et te tegite seda juba piisavalt! See siin on minu mitte it sisene blogi ja siin on minul sõnaõigus nutta ja rõõmustada!
Kurb lihtsalt, et ma ise ka ei näinud juba 2 aastat tagasi seda nö kahepalgelisust milles mind süüdistatakse. Ja Sapsi...kas on mõtet otsida kontakti inimestega,kes ise selle lõhkusid ;)
Aga õues on mega, homme kelgutama ja mul on mitu ülisuurt tellimust käsil , seega tegevudt jätgub :)
Posted by Picasa

Kõigest olenemata...

Minu ema, kes ei ole kunagi tahtnud sünnipäevasi pidada, on nüüd teise nooruse saavutades selle mõtte peast pühkinud ja plaanib suuuuurt juubelit :)
Way to go Mom!
Kuna ta siis juba nii korralikult ja suurelt seda korraldab, siis palus mult kutseid, naersin veel, et vaata teen roosad ja tegin ka :D Roosa marmor paber, peal roosa paberi peal on minu ühe lemmik kunstniku väike looming, ehk siis see Pink Cat. Ja nagu ikka prindin eraldi lehena ma alati sisse selle teksti lehe, et kui midagi untsu läheb, saad selle sealt eemaldada ja uue panna.
Natukene lähemalt ka siis ;)
Olenemata viimase nädala solvangutest näitan hetkel minu lemmikumat tellimust, see must on fotoalbum eesti parimale sumotädile. Kaanteks on must "jaanalinnu nahk", keskel on minu enda maalitud siid ja peale maalisin õpetuse järgi ehtsa Jaapani paju. Ehk siis peaks olema nagu jaapani dussimaal :) Sees on valged ja punased paksud paberid fotode kleepimiseks ja see kink antakse üle pulmadeks :)
See pisike on üks väike katsetus, kuidas oleks katta asja paberiga, ehk siis käsitsi tehtud paberiga kaetud kaaned on peale saanud kipsist suht reljeefse südame ja kaetud siis banaanipaberiga. Sees on tibiroosad lehed :)
Tema väikseke on mul ka oma kodulehele müüki pandud!
Aitähh tähelepanu eest, loodan, et te jääte mind siia uude pessa külastama edaspidigi ja varsti näitan natukene tekstiilimaali :D
Minge õue, seal on mega ilm!
Posted by Picasa

Thursday, January 22, 2009

Algas aasta 2009!

Öeldakse, et iga asja lõpp alustab midagi uut. Siin ongi nüüd midagi uut. Ma kolisin oma blogi isetegija keskonnast siia üle ja hakkan siin jutuga koos näitama oma tulevasi pusimisi. Kuigi hetkel enamus asju tuleb tellimuste näol valimis teha, siis on varasalves ka mitu uut ja omaloomingulist asja ;)
Seega tere tulemast minu uude koju!!!

Nõudekomplektid, ikka ja jälle tuntud lemmikutega ja esmakordne proov teha ühele õnnetule 2 aastaselepoisile tema oma jänku pluus :)



Posted by Picasa