Wednesday, August 12, 2009

KÕIK LÄBI!

Kurvastusega teatan, et kaua pole postitusi tulnud, kuna minu blogeri limiit on täis saanud ja hetkel meisterdan uut pesa ja kui see valmis, siis panen oma uue aadressi ka siia ning postitan uude suuuuuure teema, kus need mitu kuud näitamata tööd siis ootavad näitamist :D

Peatse kohtumiseni!

6 comments:

  1. Kuidas? Mis limiit? Ei saa aru. :D Mitu postitust sul siis on? Mul on 236 postitust, sa ju alles tegid seda blogi.. ja nüüd limiit on täis. Või asi on hoopis piltide mahus?

    ReplyDelete
  2. Pildid salvestab picasa albumisse, tee seal korrektuure, muud häda küll ei tohiks olla, ma nt aastaid juba blogerit kasutan(niisama mulablogi), käsitöö oma tegin uue st et tõin isetegijast kõik oma pildid ära ja need on samuti picasas ühe konto all, hmm, naljakas...

    ReplyDelete
  3. Mul on 3 blogeri blogi ja picasas lausa 2 kausta seega ...nojah :(
    Kustutasin lootuses maha oma ühe blogi ja ikka ei aidanud....

    ReplyDelete
  4. Kui probleem on piltides, siis jah. Mina teen oma originaalfailid alati väiksemaks. Vähendan KB arvu, uploadin picasasse ja siis panen blogisse url abil. Viki, ilmselt pead sama tegema. Kui suur on sinu piltide keskmine maht?

    ReplyDelete
  5. Täitsa imelik... Aga on hea ka teada saada, et siin mingi limiit kusagil varitseb - ma selle peale üldse pole mõelnud. Igastahes ootan põnevusega uusi postitusi - kusiganes nad siis ka olema ei hakkaks :)

    ReplyDelete
  6. Selline küsimus, et kas sul ka hakkas enne lõppu postituste tegemise ajal piltide asemel miljonit tähemärki näitama. Igatahes mul on küll praegu täitsa jama, mõtlesin, et värk on ajutine või et viga on arvutis, kuid vist ei ole. Tegin prooviks uue konto ja seal toimis kõik ilusti. Alles ma tegin omale miljoni pildiga uue blogi, mitte ei viitsiks neid ühe konto pealt teise ümber kolima hakata. See tähendaks jälle nädalapikkust arvutisistumist. Või avadad pri.ee tegemise saladuse (sosista see mulle mailile juta230@mail.ee või msn-i).

    ReplyDelete